HAREKET ET ,PES ETME! ''MOVE ,DON'T GİVE UP!''

2-D Sınıfı Öğretmeni Fatma GÜRSOY'un ortak olduğu proje HAREKET ET ,PES ETME! ''MOVE ,DON'T GİVE UP!'' başlıyor.

04.11.2021 449

04-11-2021 Pandemi ,gelişen teknoloji ve değişen sosyal yapı hareketsiz bir yaşam tarzını beraberinde getirmiştir.Çocukkarımız günün büyük bir bölümünü evde bilgisayar başında geçirmeye başladıkları için sağlıkları olumsuz etkilenmeye başlamıştır. Sağlıklı bir yaşama kavuşmak ancak sağlıklı bir beslenme düzeni ve hareketlilik ile mümkündür. Fiziksel ,Bilişsel ve duygusal anlamda olumlu gelişimin en önemli anahtarı olan Sporu öğrencilerimize sevdirmek ve hayatlarına katabilmek amacıyla HAREKET ET ,PES ETME! ''MOVE ,DON'T GİVE UP!'' projesi geliştirilmiştir. Ülkemizin çeşitli şehirlerinden okul öncesi-ilkokul-ortaokul-lise kademesinde çalışan 40 öğretmenimizle 4 ayrı proje oluşturulacaktır.4 proje de aynı amaçla farklı temalarla yaş grubuna uygun kazanımları destekleyen etkinlikler planlanacaktır. Öğretmenlerimiz kendi projeleri içinde etkinliklerini sürdürürken ayrıca 4 projede de etkileşimli çalışmalar ile birbirini destekleyeceklerdir. Bu proje ilkokul kademesindeki yaş grubu çocuklarını kapsamaktadır.

04-11-2021