Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma ve Okul Müzesi Kulübü adına Sınıf Öğretmenimiz Sevda ÖZDEMİR tarafından gerçekleştirilen sergi çalışması

22.03.2022 1109

"12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü"  ile "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü" nedeniyle okulumuz Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma ve Okul Müzesi Kulübü adına Sınıf Öğretmenimiz Sevda ÖZDEMİR tarafından sergi düzenlenmiştir.

Sergi okulumuzun tüm öğrencileri tarafından ilgi ile gezildi. Kurulan ses sistemi sayesinde öğrencilerimiz günün anlam ve önemini kavrama fırsatı buldular. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz sergiyi gezerken duygusal anlar yaşadılar çok etkilendiklerini ifade ettiler. Sergiyi özel olarak hazırlayan öğretmenimiz Sevda ÖZDEMİR'e özverili çalışmasından dolayı teşekkür ederiz.