Ali Kuşçu ilkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, Atatürk milliyetçiliğine bağlı öğrenciler yetiştirerek eğitim alanında okulumuzu bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi, mensubu olmaktan gurur duyulan güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan; en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, teknoloji destekli eğitim ile yetiştirmektir. Eğitim yoluyla öğrencilerimizi çağın gerekleri doğrultusunda öncelikle hayata/topluma, ortaöğretime hazırlamaktır.

Başarılar: Okulumuz bir çok başarı kazanmıştır.

Saatler: sabah :07:50-12:45 Öğle :13:05-18:00
Isınma: Kalorifer ,Doğal Gazlı
Servis Bilgisi: Servis vardır
Sportif Etkinlikler: Futbol, tombik, satranç turnuvaları.
Bilimsel Etkinlikler: e-Twinning, Harezmi Eğitim Modeli
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okul, Mektup Kardeşliği, Sağlıklı Temiz Okul, Hayat Boyu Öğrenme, Yaygın Eğitim, Sıfır Atık, e-TWİNNİNG

Telefon - 03123902075

Belgegeçer - (312) 390 2071

WEB - https://alikuscuilkokulumamak.meb.k12.tr

Adres - General Zeki Doğan Mah.551.cad.No5 Mamak/ANKARA

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - General Zeki Doğan mah.551.cad.No:5 Mamak/ANKARA

Adres - General Zeki Doğan Mah.551.cad.No5 Mamak/ANKARA

Ulaşım Minübüs, Belediye otobüsü,özel halk otobüsü Okulumuzun önünden Akdere Karşıyaka dolmuşları geçmektedir. Okulumuz Mutlu Mahallesi son hareket durağı olan 297´ye yaklaşık 400 metre uzaklıkta olup durağa yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kızılay a 8 Km uzaklıktadır